Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου | Δράσεις ΕΚΕ 2016
Δράσεις ΕΚΕ 2016
Αρχική Η ΕπιτροπήΗ Επιτροπή ΔημοσιοποιήσειςΔημοσιοποιήσεις ΕποπτευόμενοιΕποπτευόμενοι Ρυθμιστικό ΠλαίσιοΡυθμιστικό Πλαίσιο Προστασία ΕπενδυτώνΠροστασία Επενδυτών Μητρώο ΕμπιστευμάτωνΜητρώο Εμπιστευμάτων
Επικοινωνία  |  Συνδέσεις  |   EL / EN |
Δράσεις ΕΚΕ 2016
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Στη διάρκεια του 2016 διοργανώθηκε εντός της ΕΚΚ το παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar». Στο παζαράκι διατέθηκαν προς πώληση με το κομμάτι σπιτικά γλυκά και αλμυρά που ετοιμάζει το προσωπικό της ΕΚΚ. Το 2016 συγκεντρώθηκαν €500, τα οποία διατέθηκαν υπό μορφή κουπονιών από υπεραγορά σε πέντε οικογένειες που είχαν ανάγκη μέσω του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας, στο πλαίσιο του θεσμού «Υιοθετήστε Μια Οικογένεια» τα Χριστούγεννα.
31 Δεκεμβρίου 2016
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Με στόχο τη στήριξη του έργου και του οράματος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος συγκεντρώθηκαν χρήματα (πέραν των €400), τόσο από τη διάθεση του βραχιολιού "Ματάκι 2016" και του βραχιολιού «Γούρι Ζωής 2017». Επίσης, ενθαρρύνθηκε η συμμετοχή στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Ίδρυμα στη διάρκεια του έτους, μεταξύ των οποίων το «Τσάι Ζωής» και τα φιλανθρωπικά δείπνα «Νύκτα Μελωδίας» και «Exclusive Wine Dinner» και πάλι με στόχο την οικονομική ενίσχυσή του.
31 Δεκεμβρίου 2016
Στήριξη της εκστρατείας του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» και «Όλα τα παιδιά με σχολικά»
Στήριξη της εκστρατείας του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» και «Όλα τα παιδιά με σχολικά»
Κατά τις γιορτές του Πάσχα του 2016 το προσωπικό της ΕΚΚ, διοργάνωσε φιλανθρωπικό παζαράκι - Easter Charity Bazaar για στήριξη της εκστρατείας "Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα" που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού. Επίσης, στο πλαίσιο της δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, το προσωπικό της ΕΚΚ συνέβαλε στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά», συγκεντρώνοντας απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό που δόθηκε για στήριξη άπορων παιδιών.
31 Δεκεμβρίου 2016
Συλλογή παιχνιδιών για το Βαγόνι Αγάπης
Συλλογή παιχνιδιών για το Βαγόνι Αγάπης
Περαιτέρω, το προσωπικό της ΕΚΚ συγκέντρωσε διάφορα παιχνίδια και ρούχα για παιδάκια άπορων οικογενειών. Εκπρόσωπος από το Βαγόνι Αγάπης παρέλαβε 4 μεγάλες τσάντες με παιχνίδια, ένα παιδικό καροτσάκι και ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.
31 Δεκεμβρίου 2016
Αιμοδοσία
Αιμοδοσία
Στις 15 Απριλιου 2016, η ΕΚΚ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Αιμοδοσίας Έγκωμης.
31 Δεκεμβρίου 2016
Εκστρατεία «Φτιάχνοντας το δικό σας φλιτζάνι του καφέ»
Εκστρατεία «Φτιάχνοντας το δικό σας φλιτζάνι του καφέ»
Μια άλλη σημαντική δράση του προσωπικού της ΕΚΚ ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Λουκά. Σκοπός της προσπάθειας ήταν η στήριξη ατόμων με ειδικές ικανότητες, μέσω της προώθησης της εκστρατείας «Φτιάχνοντας το δικό σας φλιτζάνι του καφέ».
31 Δεκεμβρίου 2016
Συλλογή παιδικού ρουχισμού, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Συλλογή παιδικού ρουχισμού, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας της άτυπης ομάδας εθελοντών «Ζητείται Ελπίς» για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με στόχο τη στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και ειδικά των παιδιών που έχουν προσφυγοποιηθεί εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή, το προσωπικό της ΕΚΚ, πραγματοποίησε εσωτερική εκστρατεία για τη συλλογή ρουχισμού, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης.
31 Δεκεμβρίου 2016
Ανακύκλωση
Ανακύκλωση
Η EKK προβαίνει σε ανακύκλωση διαφόρων υλικών που χρησιμοποιεί, όπως χαρτιού, πλαστικών και μπαταριών, ούτως ώστε να συμβάλει τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, όσο και στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για τον σκοπό αυτό, διατηρεί ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία εντός του κτιρίου της ΕΚΚ και ανακυκλώνει το χαρτί που καταναλώνει. Η ΕΚΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών της Green Dot Κύπρου και ανακυκλώνει μπαταρίες, μελανοδοχεία, εκτυπωτές και διάφορα άλλα υλικά που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Με τη συλλογή και την ανακύκλωση των εν λόγω υλικών αποφεύγεται η διάχυση των εν λόγω ουσιών στο περιβάλλον και εξοικονομούνται ενέργεια και φυσικοί πόροι.
31 Δεκεμβρίου 2016
Ενημέρωση του προσωπικού για διάφορες άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις
Ενημέρωση του προσωπικού για διάφορες άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις
Μέλη του προσωπικού της ΕΚΚ, αναλαμβάνουν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώσουν τους συναδέλφους για διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκστρατείες και άλλες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν για στήριξη συνανθρώπων μας σε δύσκολες στιγμές. Μερικές από αυτές τις πρωτοβουλίες το 2016 περιλάμβαναν, την πορεία με τις ροζ φιγούρες, την πασχαλινή εκπαιδευτική εκδήλωση, Πασχαλινά Αυγά με Ιστορία και την προώθηση του βραχιολιού - Γούρι του Παγκύπριου Συνδέσμου Προστασίας Σπαστικών και Αναπήρων παιδιών.
31 Δεκεμβρίου 2016
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Επιπρόσθετα, η ΕΚΚ ακολουθεί όλα τα προτεινόμενα μέτρα/οδηγίες που εκδίδονται από την Υπηρεσία Ενέργειας του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, καθώς επίσης και από το Ίδρυμα Ενέργειας Κύπρου. Κάποια από τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι (α) οι χρονοδιακόπτες φωτισμού, οι οποίοι ανάβουν και σβήνουν αυτόµατα όταν ανιχνευτεί κίνηση στον χώρο και (β) η ρύθμιση του επιπέδου φωτισµού, ώστε να γίνεται χρήση της επιθυμητής ποσότητας φωτός για τις διάφορες δραστηριότητες των χρηστών του χώρου (για παράδειγμα υπάρχουν ειδικοί διακόπτες με τους οποίους ανάβουν μόνο τα μισά φώτα στους διαδρόμους). Σχετικές είναι και οι πρόνοιες που περιλαμβάνονται στις προσφορές που προκηρύσσει η ΕΚΚ για αγορά προϊόντων που προβλέπουν στην αγορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον. Έχουν επίσης αντικατασταθεί ρυπογόνοι λαμπτήρες με λαμπτήρες LED σε κοινόχρηστους χώρους των γραφείων.
31 Δεκεμβρίου 2016
Ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα κοινωνικής ευθύνης
Ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα κοινωνικής ευθύνης
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2016, το προσωπικό της ΕΚΚ έλαβε φιλική υπενθύμιση για την ευθύνη του σε θέματα που είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η αιμοδοσία πριν τις διακοπές, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα κέντρα αίματος θα συνεχίσουν να διαθέτουν επαρκή αποθέματα, η σημασία της διατήρησης της καθαριότητας των παραλιών και των ακτών της χώρας μας και τα μέτρα που μπορούμε ως πολίτες να λάβουμε με στόχο την αποφυγή του φαινομένου των πυρκαγιών και την προστασία των δασών.
31 Δεκεμβρίου 2016
Πιστοποιημένος εργοδότης
Great Place to work
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Σχετικά με εμάς
Δομή και Τμήματα
Σύστημα Γνωστοποίησης Συναλλαγών
Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνία
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αποφάσεις
Ανακοινώσεις
Δηλώσεις Πολιτικής
Εγκύκλιοι
Πρακτικοί Οδηγοί
Έγγραφα Συζήτησης
Πιστοποιήσεις και Σεμινάρια
Αποφάσεις Δικαστηρίου
Στατιστικές Δημοσιοποιήσεις
Διοικητικές Κυρώσεις
Σχέδιο Δημοσίευσης Πληροφοριών
Σεμινάρια & Διαλέξεις
Ψηφιακή Υπογραφή/Υποβολή
Συνέδρια
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
ΕΠΕΥ
Πάροχοι Υπηρεσιών σε Κρυπτοπεριουσιακά Στο...
Εταιρείες Διαχείρισης ΟΕΕ
Ρυθμιζόμενες Αγορές
ΕΠΔΥ
ΟΕΕ
ΟΣΕΚΑ & Εταιρείες Διαχείρισης
Εκδότες
Εποπτικό Πλαίσιο με Βάση τη Διαχείριση των...
Πολυμερής Μηχανισμός Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ)
ΔΟΕΕ & Εταιρείες Διαχείρισης ΟΣΕΚΑ
Πάροχοι Υπηρεσιών Συμμετοχικής Χρηματοδότη...
Focus Area
Κόμβος Καινοτομίας
Πληρωτέα Τέλη
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
PEPPs
Υπηρεσίες και Αγορές
Συλλογικές Επενδύσεις και Διαχειριστές
Εκδότες και Κινητές Αξίες
Κατάχρηση Αγοράς
Δείκτες Αναφοράς
Παρεμπόδιση Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράν...
PRIIPs
Κυρώσεις/Περιοριστικά Μέτρα
Νόμος ΕΚΚ
ENGLISH ΕπικοινωνίαΌροι & ΠροϋποθέσειςΠολιτική ΑπορρήτουΠροστασία ΕπενδυτώνΣυνδέσειςΥπηρεσία RSS
© Copyright, All Rights Reserved.