Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου | ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2022
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2022
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  |   EL / EN |
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2022
Όλες οι δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν το 2022 αποτελούν μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της ΕΚΚ για κοινωνική ευθύνη και αντικατοπτρίζουν το ομαδικό πνεύμα, τη συλλογική προσπάθεια και την ενεργό εμπλοκή των εργαζομένων, αλλά και την ουσιαστική δέσμευση και υποστήριξη της διοίκησης.


Οικονομική Ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Οικονομική Ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Τον Φεβρουάριο 2022 το προσωπικό της ΕΚΚ πρόσφερε οικονομική ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου αγοράζοντας βραχιολάκια-μαρτάκια, συνολικής αξίας €219.
31 Δεκεμβρίου 2022
Ανθρωπιστική βοήθεια για τον ουκρανικό λαό
Ανθρωπιστική βοήθεια για τον ουκρανικό λαό
Τον Μάρτιο 2022 το προσωπικό της ΕΚΚ πρόσφερε ανθρωπιστική βοήθεια για βοήθεια του ουκρανικού λαού με χρηματικές εισφορές σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που δημιούργησε η Κυβέρνηση και με τη συλλογή τροφίμων στα σημεία συγκέντρωσης.
31 Δεκεμβρίου 2022
13η Ομαδική Αιμοδοσία της ΕΚΚ
13η Ομαδική Αιμοδοσία της ΕΚΚ
Γνωρίζοντας τις σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος η ΕΚΚ διοργανώνει τουλάχιστον δύο ομαδικές αιμοδοσίες κάθε χρόνο. Για τον σκοπό αυτό, τον Μάιο 2022 ομάδα εργαζομένων της ΕΚΚ μετέβη στο Κέντρο Αιμοδοσίας Έγκωμης, ενισχύοντας την τράπεζα αίματος.
31 Δεκεμβρίου 2022
Συμμετοχή στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια Οικογένεια το Πάσχα»
Συμμετοχή στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια Οικογένεια το Πάσχα»
Τον Απρίλιο 2022 προσωπικό της ΕΚΚ πρόσφερε χρηματικές εισφορές αξίας €400 στην εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) χαρίζοντας χαμόγελα σε χαράς σε ευάλωτες οικογένειες.
31 Δεκεμβρίου 2022
Συμμετοχή στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά»
Συμμετοχή στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά»
Τον Αύγουστο 2022 το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), «Όλα τα παιδιά με σχολικά», προσφέροντας σχολικό εξοπλισμό και σχολικά ρούχα σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών με σκοπό όλα τα παιδιά να αρχίσουν τη νέα σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα είδη και χαμόγελο ελπίδας και χαράς.
31 Δεκεμβρίου 2022
Στήριξη πολύτεκνης οικογένειας συναδέλφου
Στήριξη πολύτεκνης οικογένειας συναδέλφου
Τον Ιούλιο 2022 το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε πολύτεκνη οικογένεια συναδέλφου που βίωσε την τραγωδία του άδικου χαμού του μικρότερου παιδιού της. Μέσα από εσωτερικό έρανο μαζεύτηκε το ποσό των €775 με σκοπό την οικονομική ανακούφιση της οικογένειας.
31 Δεκεμβρίου 2022
Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι
Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι
Τον Δεκέμβριο 2022, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι της ΕΚΚ, με στόχο την ανακούφιση και στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Ως αποτέλεσμα της μεγάλης συμμετοχής του προσωπικού, συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό πέραν των €2,000. Μέρος των χρημάτων διατέθηκε για την στήριξη της εκστρατείας του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντών (ΠΣΣΕ) «Υιοθετήστε μια Οικογένεια τα Χριστούγεννα», με αγορά κουπονιών από Υπεραγορά συνολικής αξίας €1000, ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι δέκα ευάλωτες οικογένειες. Επίσης, δόθηκε χρηματική στήριξη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με απευθείας αγορά προϊόντων αξίας €317. Τα υπόλοιπα χρήματα διαμοιράστηκαν σε οκτώ φιλανθρωπικούς συνδέσμους και ιδρύματα, με εισφορά €100 στον κάθε ένα.
31 Δεκεμβρίου 2022
14η Ομαδική Αιμοδοσία της ΕΚΚ
14η Ομαδική Αιμοδοσία της ΕΚΚ
Τον Νοέμβριο 2022, διοργανώθηκε η δεύτερη ομαδική αιμοδοσία του έτους, όπου ομάδα εργαζομένων της ΕΚΚ μετέβη στο Κέντρο Αιμοδοσίας Έγκωμης, για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος.
31 Δεκεμβρίου 2022
Συλλογή βιβλίων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου
Συλλογή βιβλίων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου
Τον Σεπτέμβριο 2022 πραγματοποιήθηκε συλλογή και εσωτερικό παζαράκι βιβλίου με σκοπό τη στήριξη του πολυσχιδές έργου του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις. Κατά τη πρώτη φάση το προσωπικό της ΕΚΚ δώρισε όσα βιβλία δεν είχαν πλέον χρήση και στη δεύτερη φάση πραγματοποιήθηκε εσωτερικό παζαράκι με τις πωλήσεις να φτάνουν τα €495.
31 Δεκεμβρίου 2022
Ενδυνάμωση της κουλτούρας της ΕΚΚ
Ενδυνάμωση της κουλτούρας της ΕΚΚ
Συνεχίστηκε και κατά το 2022 το έργο της ενδυνάμωσης της κουλτούρας της ΕΚΚ με πραγματοποίηση ημερίδων προς όλο το προσωπικό της με στόχο την ενίσχυση των αρχών και αξιών, των διοικητικών ικανοτήτων των προϊστάμενων, και τη γενικότερη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος εντός του οργανισμού.
31 Δεκεμβρίου 2022
Ψηφιακός μετασχηματισμός – Paperless Office
Ψηφιακός μετασχηματισμός – Paperless Office
Με σκοπό την ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος του Οργανισμού μέσω της μείωσης στη χρήση αναλώσιμων όπως χαρτί και μελάνι, η ΕΚΚ εφαρμόζει από το 2014 σύγχρονο σύστημα Κεντρικής Αρχειοθέτησης και Διαχείρισης Εγγράφων. Βάσει του τεχνολογικά προηγμένου αυτού συστήματος, τα αρχεία που δημιουργούνται ή λαμβάνονται ή/και αρχειοθετούνται από την ΕΚΚ είναι πλέον σε ψηφιακή μορφή. Περαιτέρω, η ΕΚΚ προσάρμοσε στις διαδικασίες της την ψηφιακή υπογραφή ώστε να καταστεί δυνατή η εύκολη και ασφαλής υποβολή εγγράφων και δεδομένων από τις εποπτευόμενες οντότητες. Σε αυτό το πλαίσιο, με απόφαση της ΕΚΚ, όλες οι εκδόσεις της, όπως είναι οι Ετήσιες Εκθέσεις και τα Στατιστικά Δελτία, είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.
31 Δεκεμβρίου 2022
Τιμητική Διάκριση της ΕΚΚ
Τιμητική Διάκριση της ΕΚΚ
Στο πλαίσιο του 7ου Διαγωνισμού Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), η ΕΚΚ έλαβε τιμητική διάκριση για την έμπρακτη εισφορά και συμμετοχή του προσωπικού της σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα αναφορικά με τη βράβευση εδώ.
31 Δεκεμβρίου 2022
Ανακύκλωση και εξοικονόμηση ενέργειας
Ανακύκλωση και εξοικονόμηση ενέργειας
Κατά το 2022 συνεχίστηκε η ανακύκλωση διαφόρων υλικών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες από τον Οργανισμό, όπως χαρτί, πλαστικό και μπαταρίες, συμβάλλοντας τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, όσο και στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και της αρνητικής επίδρασής τους στο περιβάλλον. Παράλληλα, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού επικοινωνεί συχνά με το προσωπικό, στοχεύοντας στην ενθάρρυνση του για εξοικονόμηση ενέργειας και για την ενημέρωση του γύρω από δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.
31 Δεκεμβρίου 2022
Προστασία του περιβάλλοντος
Προστασία του περιβάλλοντος
Η ΕΚΚ ακολουθεί όλα τα προτεινόμενα μέτρα/οδηγίες που εκδίδει η Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς επίσης και τις παραινέσεις του Ιδρύματος Ενέργειας Κύπρου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι προσφορές που προκηρύσσει η ΕΚΚ για αγορά προϊόντων περιλαμβάνουν ειδικές πρόνοιες σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος.
31 Δεκεμβρίου 2022
Πιστοποιημένος εργοδότης
Great Place to work
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΞΙΕΣ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΚΟΜΒΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ BREXIT
ΒΙΩΣΙΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΤΕΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ΑΡΓΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΕΕ
ΕΠΕΥ
ΟΣΕΚΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΔΟΕΕ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΣΕΚΑ
ΟΕΕ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΠΜΔ)
ΕΚΔΟΤΕΣ
ΕΠΔΥ
ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟ...
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ/ΥΠΟΒΟΛΗ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ...
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
PEPPs
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝ...
PRIIPs
ΚΥΡΩΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΚΚ
ENGLISH TERMS & CONDITIONSΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΣΥΝΔΕΣΕΙΣΥΠΗΡΕΣΙΑ RSSΧΑΡΤΗΣ
© Copyright, All Rights Reserved.