Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου | ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2019
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2019
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  |   EL / EN |
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2019
Αιμοδοσία
Αιμοδοσία
Κατά τους μήνες Ιανουάριο και Σεπτέμβριο 2019 πραγματοποιήθηκε και η ετήσια ομαδική αιμοδοσία από το προσωπικό της ΕΚΚ στον σταθμό αιμοδοσίας του Κέντρου Υγείας Έγκωμης.
31 Δεκεμβρίου 2019
Μαραθώνιος Λευκωσίας
Μαραθώνιος Λευκωσίας
Το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε την κοινότητα απεξάρτησης ανθρώπων εθισμένων σε εξαρτησιογόνες ουσίες «Αγία Σκέπη» με τη συμμετοχή ομάδας προσωπικού ως εθελοντές δρομείς στην εταιρική κούρσα 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου Λευκωσίας.
31 Δεκεμβρίου 2019
Συμμετοχή σε εκστρατείες συλλογής οικονομικής αρωγής για οικογένειες
Συμμετοχή σε εκστρατείες συλλογής οικονομικής αρωγής για οικογένειες
Το προσωπικό της ΕΚΚ προσέφερε οικονομική βοήθεια σε οικογένειες παιδιών τα οποία έπρεπε να χειρουργηθούν, όπως εισφορά στην οικογένεια παιδιού με εγκεφαλική παράλυση που έπρεπε να μεταβεί στην Αμερική για να χειρουργηθεί, εισφορά σε οικογένεια παιδιού το οποίο έπρεπε να χειρουργηθεί στο Ισραήλ, εισφορά για τα έξοδα μετάβασης νεαρής με οξεία λευχαιμία μαζί με τη μητέρα της στην Γερμανία για μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σε όλες τις περιπτώσεις οι οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος των θεραπειών που απαιτούνται.
31 Δεκεμβρίου 2019
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Στη διάρκεια του 2019 συνεχίστηκε εντός της ΕΚΚ το παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar». Στο παζαράκι διατέθηκαν προς πώληση με το κομμάτι σπιτικά εδέσματα που ετοιμάζει το προσωπικό της ΕΚΚ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το εν λόγω παζαράκι, το προσωπικό της ΕΚΚ συμμετείχε στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα».
31 Δεκεμβρίου 2019
Στήριξη Φιλανθρωπικών Συνδέσμων
Στήριξη Φιλανθρωπικών Συνδέσμων
Τον Απρίλιο 2019, με την ευκαιρία της απαραίτητης προμήθειας λαμπάδων από όλους για το Πάσχα, το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε φιλανθρωπικά ιδρύματα με την αγορά λαμπάδων, τις οποίες κατασκεύασαν οι εθελοντές των εξής ιδρυμάτων: Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Φιλανθρωπικός και Ιεραποστολικός Όμιλος «Απόστολος Βαρνάβας», Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων & Φίλων Παιδο-ογκολογικής Μονάδας.
31 Δεκεμβρίου 2019
Εκστρατεία “Bike and me”
Εκστρατεία “Bike and me”
Τον Μάιο 2019, το προσωπικό της ΕΚΚ πραγματοποίησε εισφορά σχετικά με την εκστρατεία “Bike and me” για τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
31 Δεκεμβρίου 2019
Όλα τα παιδιά με σχολικά
Όλα τα παιδιά με σχολικά
Το 2019 στο πλαίσιο της δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, το προσωπικό της ΕΚΚ συμμετείχε στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά», συγκεντρώνοντας απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό ο οποίος δόθηκε για στήριξη άπορων παιδιών.
31 Δεκεμβρίου 2019
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Με στόχο τη στήριξη της εκστρατείας του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος «#GoOrangeForALife», συγκεντρώθηκαν χρήματα από την αγορά των συλλεκτικών προϊόντων του ιδρύματος (βραχιόλι «GoOrange», φλιτζάνια, «χαρούμενη» τσάντα) ανάμεσα στα άτομα του προσωπικού της ΕΚΚ.
31 Δεκεμβρίου 2019
Δενδροφύτευση
Δενδροφύτευση
Το Νοέμβριο 2019, το προσωπικό της ΕΚΚ συμμετείχε σε δενδροφύτευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των δράσεων της καμπάνιας «Δίνω Ζωή» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Round Table 6 Limassol, μαζί με τη στήριξη της πρωτοβουλίας πολιτών «300.000 δέντρα στη Λευκωσία».
31 Δεκεμβρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι «CySEC Xmas Market»
Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι «CySEC Xmas Market»
Εκτός από το Παζαράκι Μαγείρων, το 2019 πραγματοποιήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζαράκι «CySEC Xmas Market». Το προσωπικό της ΕΚΚ ετοίμασε διάφορα σπιτικά εδέσματα και άλλα προϊόντα τα οποία αγοράσθηκαν από τα υπόλοιπα άτομα του προσωπικού, με τα έσοδα να προορίζονται για τη στήριξη διαφόρων συνδέσμων. Στο εν λόγω παζαράκι παρευρέθηκαν και εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Παγκυπρίου Συνδέσμου για Παιδιά με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», τους οποίους στήριξε το προσωπικό της ΕΚΚ με την αγορά των δικών τους προϊόντων.
31 Δεκεμβρίου 2019
Συλλογή ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών και σχολικών ειδών
Συλλογή ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών και σχολικών ειδών
Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το προσωπικό της ΕΚΚ συγκέντρωνε παιχνίδια, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά για παιδιά άπορων οικογενειών, τα οποία παρέδιδε τμηματικά στον Ερυθρό Σταυρό και στο Συμβούλιο Εθελοντισμού για να δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.
31 Δεκεμβρίου 2019
Ανακύκλωση
Ανακύκλωση
Η EKK προβαίνει σε ανακύκλωση διαφόρων υλικών που χρησιμοποιεί, όπως χαρτιού, πλαστικών και μπαταριών, ούτως ώστε να συμβάλει τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, όσο και στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για τον σκοπό αυτό, διατηρεί ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία εντός του κτιρίου της ΕΚΚ και ανακυκλώνει το χαρτί που καταναλώνει. Η ΕΚΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών της Green Dot Κύπρου και ανακυκλώνει μπαταρίες, μελανοδοχεία, εκτυπωτές και διάφορα άλλα υλικά που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Με τη συλλογή και την ανακύκλωση των εν λόγω υλικών αποφεύγεται η διάχυση των εν λόγω ουσιών στο περιβάλλον και εξοικονομούνται ενέργεια και φυσικοί πόροι.
31 Δεκεμβρίου 2019
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Επιπρόσθετα, η ΕΚΚ ακολουθεί όλα τα προτεινόμενα μέτρα/οδηγίες που εκδίδονται από την Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς επίσης και από το Ίδρυμα Ενέργειας Κύπρου. Σχετικές είναι και οι πρόνοιες που περιλαμβάνονται στις προσφορές που προκηρύσσει η ΕΚΚ για αγορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον.
31 Δεκεμβρίου 2019
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΤΕΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ΑΡΓΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΕΕ
ΕΠΕΥ
ΟΣΕΚΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΔΟΕΕ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΣΕΚΑ
ΟΕΕ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΚΔΟΤΕΣ
ΕΠΔΥ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ/ΥΠΟΒΟΛΗ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ...
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝ...
PRIIPs
ΝΟΜΟΣ ΕΚΚ
ENGLISH TERMS & CONDITIONSΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΣΥΝΔΕΣΕΙΣΥΠΗΡΕΣΙΑ RSSΧΑΡΤΗΣ
© Copyright, All Rights Reserved. | DESIGNED & DEVELOPED BY DOT.CY DEVELOPMENTS LTD.