Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου | ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2018
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2018
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  |   EL / EN |
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ 2018
«Όλα τα παιδιά με σχολικά»
«Όλα τα παιδιά με σχολικά»
Το 2018 στο πλαίσιο της δράσης του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, το προσωπικό της ΕΚΚ συμμετείχε στην εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά», συγκεντρώνοντας απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό ο οποίος δόθηκε για στήριξη άπορων παιδιών.
31 Δεκεμβρίου 2018
Πρωτοβουλία #SupportGreece
Πρωτοβουλία #SupportGreece
Το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε την πρωτοβουλία #SupportGreece, μέσω της συγκέντρωσης εισφορών, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική το καλοκαίρι του 2018.
31 Δεκεμβρίου 2018
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar»
Στη διάρκεια του 2018 συνεχίστηκε εντός της ΕΚΚ το παζαράκι «CySEC Gastronomic Charity Bazaar». Στο παζαράκι διατέθηκαν προς πώληση με το κομμάτι σπιτικά εδέσματα που ετοιμάζει το προσωπικό της ΕΚΚ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το εν λόγω παζαράκι, το προσωπικό της ΕΚΚ συμμετείχε στις εκστρατείες «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Πάσχα» και «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα».
31 Δεκεμβρίου 2018
Πορεία Χριστοδούλας
Πορεία Χριστοδούλας
Το προσωπικό της ΕΚΚ στήριξε το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συνεισφέροντας οικονομικά στην «Πορεία Χριστοδούλας» και παράλληλα έχει προβεί σε παροχή οικονομικής βοήθειας σε οικογένεια που το παιδάκι τους διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.
31 Δεκεμβρίου 2018
Συλλογή ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών και σχολικών για τον Ερυθρό Σταυρό
Συλλογή ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών και σχολικών για τον Ερυθρό Σταυρό
Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το προσωπικό της ΕΚΚ συγκέντρωνε παιχνίδια, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά για παιδιά άπορων οικογενειών, τα οποία παρέδιδε τμηματικά στον Ερυθρό Σταυρό για να δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.
31 Δεκεμβρίου 2018
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Δράσεις Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Με στόχο τη στήριξη του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, συγκεντρώθηκαν χρήματα από την αγορά του βραχιολιού «#GoOrange» ανάμεσα στα άτομα του προσωπικού της ΕΚΚ. Επίσης, διατέθηκε προς πώληση και το γούρι του 2019 του Συνδέσμου Ασθενών και Φίλων με Νευρολογικές Παθήσεις «Ευ-Ζω» για την στήριξη ατόμων με την εν λόγω ασθένεια.
31 Δεκεμβρίου 2018
Αιμοδοσία
Αιμοδοσία
Κατά τους μήνες Απρίλιο και Σεπτέμβριο 2018 πραγματοποιήθηκε και η ετήσια ομαδική αιμοδοσία από το προσωπικό της ΕΚΚ στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Κέντρου Υγείας Έγκωμης.
31 Δεκεμβρίου 2018
Στήριξη «Ευ-ζω»
Στήριξη «Ευ-ζω»
Καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους συλλέγονταν από όλο το προσωπικό πλαστικά πώματα συσκευασιών και παραδίδονταν στον Σύνδεσμο Ασθενών και Φίλων με νευρολογικές παθήσεις «Ευ-ζω», ο οποίος αναλάμβανε να διαθέσει τις εισπράξεις από την ανακύκλωση των πλαστικών αυτών πωμάτων για την αγορά βοηθητικού ιατρικού εξοπλισμού για ασθενείς με νευρολογική πάθηση. Με το πέρας της εκστρατείας αυτής, όσα πώματα μαζεύτηκαν προωθήθηκαν απευθείας για ανακύκλωση.
31 Δεκεμβρίου 2018
Ανακύκλωση
Ανακύκλωση
Η EKK προβαίνει σε ανακύκλωση διαφόρων υλικών που χρησιμοποιεί, όπως χαρτιού, πλαστικών και μπαταριών, ούτως ώστε να συμβάλει τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, όσο και στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για τον σκοπό αυτό, διατηρεί ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία εντός του κτιρίου της ΕΚΚ και ανακυκλώνει το χαρτί που καταναλώνει. Η ΕΚΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών της Green Dot Κύπρου και ανακυκλώνει μπαταρίες, μελανοδοχεία, εκτυπωτές και διάφορα άλλα υλικά που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Με τη συλλογή και την ανακύκλωση των εν λόγω υλικών αποφεύγεται η διάχυση των εν λόγω ουσιών στο περιβάλλον και εξοικονομούνται ενέργεια και φυσικοί πόροι.
31 Δεκεμβρίου 2018
Ενημέρωση του προσωπικού για διάφορες άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις
Ενημέρωση του προσωπικού για διάφορες άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις
Μέλη του προσωπικού της ΕΚΚ αναλαμβάνουν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώσουν τους συναδέλφους για διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκστρατείες και άλλες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν για στήριξη συνανθρώπων μας σε δύσκολες στιγμές.
31 Δεκεμβρίου 2018
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας
Επιπρόσθετα, η ΕΚΚ ακολουθεί όλα τα προτεινόμενα μέτρα/οδηγίες που εκδίδονται από την Υπηρεσία Ενέργειας του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, καθώς επίσης και από το Ίδρυμα Ενέργειας Κύπρου. Κάποια από τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι (α) οι χρονοδιακόπτες φωτισμού, οι οποίοι ανάβουν και σβήνουν αυτόµατα όταν ανιχνευτεί κίνηση στον χώρο και (β) η ρύθμιση του επιπέδου φωτισµού, ώστε να γίνεται χρήση της επιθυμητής ποσότητας φωτός για τις διάφορες δραστηριότητες των χρηστών του χώρου (για παράδειγμα υπάρχουν ειδικοί διακόπτες με τους οποίους ανάβουν μόνο τα μισά φώτα στους διαδρόμους). Σχετικές είναι και οι πρόνοιες που περιλαμβάνονται στις προσφορές που προκηρύσσει η ΕΚΚ για αγορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον. Έχουν επίσης αντικατασταθεί ρυπογόνοι λαμπτήρες με λαμπτήρες LED σε κοινόχρηστους χώρους των γραφείων.
31 Δεκεμβρίου 2018
Ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα κοινωνικής ευθύνης
Ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε θέματα κοινωνικής ευθύνης
Κατά τη διάρκεια του 2018, το προσωπικό της ΕΚΚ έλαβε φιλικές υπενθυμίσεις σε σχέση με την ευθύνη του σε θέματα συνυφασμένα με την κοινωνική ευθύνη, προτείνοντας τρόπους διάθεσης των χρημάτων που μαζεύονται από τις συλλογικές τους ενέργειες.
31 Δεκεμβρίου 2018
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΤΕΛΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ΑΡΓΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΕΕ
ΕΠΕΥ
ΟΣΕΚΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΔΟΕΕ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΣΕΚΑ
ΟΕΕ
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΚΔΟΤΕΣ
ΕΠΔΥ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ/ΥΠΟΒΟΛΗ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ...
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝ...
PRIIPs
ΝΟΜΟΣ ΕΚΚ
ENGLISH TERMS & CONDITIONSΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝΣΥΝΔΕΣΕΙΣΥΠΗΡΕΣΙΑ RSSΧΑΡΤΗΣ
© Copyright, All Rights Reserved. | DESIGNED & DEVELOPED BY DOT.CY DEVELOPMENTS LTD.